Cixi XunliComm-Communicatieapparatuurfabriek

 

Houd KWALITEIT en de DIENST als leidend principe!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Cixi XunliComm Communication Equipment Factory

Ik ben online Chatten Nu
Onze samenwerking jongstleden ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— Edward

Goede productkwaliteit, snelle levering, goede de diensthouding!

—— David

Cixi XunliComm Communication Equipment Factory

1
Cixi XunliComm Communication Equipment Factory

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 80% - 90%

Ons bedrijf is samengesteld uit twee bedrijven, Cixi die XunliComm-Communicatieapparatuurfabriek (in 2016 wordt opgericht) en Cixi Sanhe-Communicatie die Toebehorenco. Ltd (in 2001 worden opgericht). Wij hebben een volledig R&D-systeem, een geavanceerd productie en het testen materiaal, en een kwaliteitsborgingsysteem gehad.


Na meer dan 10 jaar van ontwikkeling op het communicatie en netwerkgebied, verstrekt ons bedrijf nu een volledige waaier van producten en oplossingen het systeem in van FTTH (FTTX), Generisch Aanleg van kabelnettensysteem (alle-LAN), en MDF systeem. De belangrijkste producten bevatten: koord van het vezel het optische flard, vezel optische vlecht, paneel van het vezel het optische flard, doos van de vezel de optische distributie, vezel optische adapter en vezel snelle optische schakelaar, sluiting van de vezel de optische las, dienblad van de vezel het optische las, en FTTH-installatiemateriaal; 110 bedradingsblok, het flardpaneel van RJ45 cat5e/cat6-, hoeksteenhefboom, gezichtsplaat, scheidingsmodule, 10 paar hulpmiddel-minder module; MDF systeemproducten als MDF eindblok, beschermingseenheid, enz.


XunliComm en Sanhe houden altijd ‚kwaliteit, de dienst‘ als leidend principe. Met de innovatieve technologie en het wetenschappelijke beheer, zijn wij bereid allerlei standaardproducten en aangepaste producten voor u effectief om te verstrekken!

Contactgegevens
Cixi XunliComm Communication Equipment Factory

Contactpersoon: Ms. Nicole Weng

Tel.: 86-18390057132

Direct Stuur uw aanvraag naar ons